Autostal ATLANTIC V.Z.W.
Ondernemingsnummer: 0419848068
Lid van VSDC
Aangesloten bij: R.A.C.B.-N.S.K-vergunning: nr. 379387
P.A.K. West - Vl. V.A.S.: nr.: 11232/79
IBAN: BE48 8600 0309 8827
BIC: SPAABE22
Info Autostal AtlanticAanvraag VAS vergunning - +45 Cardiovasculair formulier - +45 Oftalmogisch formulier (Oogarts) - Lijst erkende dokters - medical_2017
Share   Facebook Twitter

printervriendelijk

zaterdag 10 december 2016 - 11:22:44
Autostal Atlantic Clubkampioenen 2016

Clubkampioenen 2016.

De eerste uitslagen zijn bekend van het clubkampioenschap 2016.

[ Lees verder ... ]
Share   Facebook Twitter

printervriendelijk

maandag 28 november 2016 - 22:19:32
Opgave voor Didier Vanwijnsberghe in rallye du Var

Na een redelijk goede start in het vrijdaggedeelte, moest Didier Vanwijnsberghe na veel technische problemen uiteindelijk zaterdagnamiddag de handdoek gooien in de Zuid-Franse Rallye du Var.
“Na de drie klassementsproeven op vrijdag stond ik op een zesde plaats in het klassement, op enkele tienden van Stefaan Stouf. Zaterdagmorgen lagen bij de herstart de wegen wat nat, maar door de goede bandenkeuze had ik meteen een meer dan goed gevoel achter het stuur van de BMW M3. Op de derde proef van de dag ging de versnellingsbak echter stuk. We verloren negen minuten op de speciale zelf, en we moesten nog eens 5 minuten langer sleutelen dan voorzien in het servicepark om alles hersteld te krijgen. Wat meteen een fikse duik in de rangschikking betekende. De daaropvolgende proeven begon ik terug met het mes tussen de tanden, met een tweede en derde tijd als resultaat. Maar toen brak de uitlaat af tegen de collector, en moesten we voorgoed de handdoek werpen. Spijtig, want ik zat echt in het goede ritme en er leek nog een boeiende strijd in het verschiet.”
Stefaan Stouf van zijn kant wist op de laatste zaterdagproef, eentje van 40 km, de scratch af te klokken met groot vertoon. Hij was liefst 20 seconden sneller dan Redele met de Alpine A310, , 26 sneller dan leider Dumas (Porsche 911) en pakte 35 seconden op Pieter-Jan Maeyaert.
Dat er voor zorgt dat er wat wijzigingen gebeuren in het klassement. Met nog een zondagproef van 33 km te gaan, staat Maurice Dumas stevig aan de leiding, met ongeveer anderhalve minuut voorsprong op de Lancia Delta Integrale-rijder Richard Bourcier. Stefaan Stouf is opgeklommen naar het laagste podiumschavotje, maar de Nieuwpoortse Porschist voelt wel de hete adem van PJ Maeyaert in de nek, met een verschil van een goede 16 seconden tussen de beide West-Vlamingen. Een boeiende zondagmorgen alvast in het vooruitzicht.
Danny Kerckhof leert de BMW M3 volop kennen en staat na dag 2 op een 17e plaats algemeen bij de Historics.

Share   Facebook Twitter

printervriendelijk

zaterdag 26 november 2016 - 18:46:32
Mededeling van de gouveneur van West-Vlaanderen

De gouverneur van West-Vlaanderen heeft melding gemaakt van een aanpassing in de wetgeving in verband met het aspect brandveiligheid tijdens Rally- en Rallysprintwedstrijden.

De beschikbaarheid van blusmiddelen op het servicepark:
Gelet op de reële brandrisico’s in het servicepark moet voortaan in de toelatingsvoorwaarden worden opgenomen dat elke individuele serviceplaats moet voorzien zijn van een brandblustoestel van minstens 6 kilogram (het betreft minimaal een poederblustoestel ABC van minstens 6 kilogram volgens de norm EN 3-7). Dit betekent dat er op elke plaats waar aan een voertuig wordt gewerkt een gekeurd brandblustoestel moet voor handen zijn.
Wanneer bij de (conformiteits)controle blijkt dat voor een serviceplaats geen genormeerd, geldig en gekeurd brandblustoestel voor handen is dan zal de organisatie de desbetreffende piloot uitsluiten van verdere deelname aan de wedstrijd.

Share   Facebook Twitter

printervriendelijk

woensdag 03 februari 2016 - 20:07:07
Cardiologisch onderzoek

Opgepast: in het jaar dat je 45 wordt moet je een cardiologisch onderzoek ondergaan, voor je een vergunning kan krijgen. Vraag tijdig je onderzoek aan. (zowel VAS als RACB) Indien mogelijk vraag een copy aan.
Opgepast!!
bv je bent op 24 oktober van 2013 geweest, dan telt dit al voor één jaar.
Share   Facebook Twitter

printervriendelijk

dinsdag 03 mei 2011 - 19:35:13
MEDEDELING

Als u inschrijft in een nationale of internationale wedstrijd is de deelnemer altijd AUTOSTAL ATLANTIC (vergunning NR 379387).
Share   Facebook Twitter

printervriendelijk

dinsdag 03 mei 2011 - 19:22:19
Tijdig indienen aanvragen.

Voor wie nog een nationale vergunning nodig heeft, moet je ten minstens 14 dagen voor de proef het aanvraagdossier binnenbrengen in het secretariaat. Zoniet zal de RACB een express service van €100 aanrekenen.
Share   Facebook Twitter

printervriendelijk

dinsdag 12 mei 2009 - 19:57:30

Sponsors


Zoekertje